Føring av kamper i TA Live

Postet av Håndball (gruppe) den 19. Okt 2021

Føring av kamper i TA Live

Alle kamper som spilles i Nannestadhallen skal føres i Turneringsadministrasjon (TA) Live. Her finner dere instruks for hvordan dette skal gjennomføres;

Veiledning for føring i TA
Vertsfamilie søkes!

Postet av Håndball (gruppe) den 16. Jun 2016

Kunne du tenkte deg å være vertsfamilie til en tysk jente på 16 år? Hun heter Ronja og er en meget sportsglad jente med stor interesse for håndball, en idrett hun har drevet med i ni år.

Se info fra leder i MyEducation Norge:


"Hei,

Jeg heter Sissel Bigseth og er leder for MyEducation i Norge, som er en godkjent utvekslingsorganisasjon. Vi tar imot og sender ut ungdom i alderen 15-18 år til store deler av verden.

Vi har behov for en vertsfamilie til tyske Ronja på 16 år (født i 2000), som er en aktiv håndballspiller og kommer til Norge på utveksling kommende skoleår. Vi håper noen i håndballklubben kunne tenke seg å være vertsfamilien hennes, evt. kan 2 familier dele på å være vertsfamilie for henne gjennom skoleåret. Ronja har spilt håndball i 9 år og liker det så godt fordi det er en lagidrett og teamarbeid. Hun er også aktiv med andre ting som jogging, teatergruppe, spiller piano, liker å lese og tegne og er glad i vintersport på TV. Det å være vertsfamilie er en fin mulighet til å bli bedre kjent med en annen kultur, språk og ofte oppstår det livslange relasjoner og vennskap mellom vertsfamilien, utvekslingseleven og utvekslingselevens familie. Vi tror også håndball klubben vil ha stor glede av å ha med Ronja på laget."

Se tekst om Ronja med bilde her.

Les mer om å bli vertsfamilie for MyEducation her.


Nannestad IL Håndball
Bli med i borgertoget på 17. mai!

Postet av Håndball (gruppe) den 13. Apr 2016


Bli med i borgertoget på 17. mai!


Det nærmer seg nå 17. mai, og alle med tilknytning til Nannestad Håndball er invitert til å delta i årets borgertog. Ta på din grønne klubbdress eller grå klubbgenser og møt opp.


Programmet i sentrum er som følger:

1445: Oppstilling av borgertog og russetog ved Nannestad videregående skole. Flaggborg, korpsene, foreninger, bunadstog og russetog.

Tale ved russepresident.

1500: Togavgang: Rute: Nannestad videregående skole, Mikkel revs veg, rundt sykehjemmet, via rundkjøringen, Teiealleen til Nannestad kommunehus.

1530: Ankomst kommunehuset, med hilsen og allsang.

1545: Festforestilling i kommunehuset.Superhelg og supersesong for G10 og G11!!

Postet av Håndball (gruppe) den 6. Mar 2016

Det har vært en strålende helg for G10 og G11, med 3 viktige lokaloppgjør som endte med 3 overbevisende seire. G11 fikk sesongens største seier mot Frogner på lørdag, og fulgte opp med en sterk borteseier mot Fet på søndag. G10 møtte Fjellhammer borte, det eneste laget vi ikke klarte å slå før jul, og denne gangen endte det med en komfortabel 7-mål seier til Nannestad.


Det nærmer seg avslutningen av sesongen, og det har utvilsomt vært en strålende sesong for guttelagene. Til tross for at spillergruppa var litt liten ved sesongstart, kun 13 spillere, valgte vi å satse offensivt og melde på 2 lag i nivå 1 denne sesongen. Det har gutta taklet på en suveren måte, og har levert på høyt nivå stort sett hver eneste helg. Utviklingen har vært stor både for lag og enkeltspillere, og med rekruttering til begge lag gjennom sesongen ser det lyst ut for guttehåndballen i Nannestad.


Etter helgens kamper kan vi fastslå at Nannestad pr i dag har Romerikes klart beste G10 lag, og i hvert fall Romerikes nest beste G11 lag. Og skulle det bli seier for G11 mot Fjellhammer i sesongens siste seriekamp neste helg, kan også de kalle seg best på Romerike.

Ikke rart det moro å være med den gjengen her !!


Øyvind