Kamilla har sin egen spiller i «EM-troppen»

Postet av Håndball (gruppe) den 4. Des 2018


Kamilla Helland er maskot for Håndballjentene og følger med på sin egen mentor, landslagskaptein Stine Bredal Oftedal, under EM i Frankrike. Hjemme i Nannestad sitter en ekstra spent jente under håndball-EM. Kamilla har som en av 16 blitt valgt ut til å være Minihåndballjente og maskot for det norske damelandslaget i håndball. 

Minihåndballjentene er et samarbeidsprosjekt mellom Gjensidige og Norges Håndballforbund. Hele 1700 jenter søkte om å få bli en av Minihåndballjentene i år.  

I november var Kamilla og Minihåndballjentene i Oslo på landslagsuttak, hvor de presenterte EM-laget og fikk møte blant annet landslagssjef Thorir Hergeirsson og strekspiller Heidi Løke. Gjennom året får de også være med på en spillersamling og en landskamp. Det største er likevel at Stine Bredal Oftedal i løpet av 2019 kommer til Nannestad for å trene Kamilla og hennes lagvenninner.   

- Bakgrunnen for prosjektet er at vi ønsker å øke oppmerksomheten om breddehåndballen og støtte opp om rekrutteringen, sier Stian Grøstad som er sponsorsjef i Gjensidige. 

Uttaket av Minihåndballjentene er basert på søknad, ikke håndballferdigheter. Dette gir muligheten, ikke bare til de som er best på banen, men til alle håndballinteresserte jenter.

Gjensidige har vært hovedsponsor av Håndballjentene i mer enn 25 år. En av de viktigste breddeaktivitetene knyttet opp mot sponsoravtalen med Norges Håndballforbund er prosjektet Minihåndballjentene. 

NANNESTAD IL HÅNDBALL GRATULERER!
Nannestad Cup 2019.

Postet av Håndball (gruppe) den 12. Okt 2018

Påmelding fra 31. oktober 2018

(klikk på bildet)Husk solkrem under Nannestad Cup!

Postet av Håndball (gruppe) den 7. Jun 2018

Det meldes om høye temperaturer og mye sol til helgen.

HUSK SOLKREM!
Nannestad markerte seg sterkt i Temaserien G12, nivå 1.

Postet av Håndball (gruppe) den 28. Jan 2018

Gjennom sesongen har gutta deltatt på tre temaserierunder. Den første runden endte med seier til gutta fra Nannestad, og også i de neste to rundene hevdet de seg blant de fem beste lagene. Fasit etter tre runder er 10 solide seire på 12 kamper, og masse temamål i samtlige runder. Dette holdt til en imponerende andreplass i temaserien sammenlagt! Også i regionserien har disse gutta prestert bra, og nå i vårsesongen skal de måle krefter mot regionens 10 beste lag. Status etter 3 spilte kamper er en sterk 4-plass på tabellen, så det kan bli en spennende vinter og vår i Nannestadhallen med denne gjengen.


Skriv en melding ...Nannestad Cup 2018

Postet av Håndball (gruppe) den 18. Jan 2018

Vi ønsker velkommen til 34. utgaven av Nannestad Cup

Nannestad Cup arrangeres for gutter og jenter i aldersklassene 7-18 år. Helgen 8-10. juni braker det løs med cupspill på 9 spillflater, 2 innendørs og 7 utendørs på kunstgress. Det tilbys A- og B kort for tilreisende lag. Disse kortene inkluderer blant annet en cupskjorte av god teknisk kvalitet. 

Cupskjortene kan selvfølgelig også bestilles av alle lag. Dette gjøres i påmeldingssiden.


LES ALT DU TRENGER Å VITE OM NANNESTAD CUP


Nannestadfestivalen arrangseres samme helg, så det blir liv og røre med tivoli, salgsboder og konserter fra stor utescene. Alt dette i nærhet til cupområdet.


Viktig! Nytt av året er at man skal melde på sitt lag i samme årsklasse som inneværende sesong.


TRYKK HER FOR PÅMELDING


kontakt@nannestadcup.noErlend (G11) har sin egen spiller i «EM-troppen»

Postet av Håndball (gruppe) den 12. Jan 2018

Erlend Andre von Krogh er maskot for Håndballgutta og følger med på sin egen mentor Kent Robin Tønnesen under EM i Kroatia.

Hjemme på Nannestad sitter en ekstra spent gutt under EM i håndball for herrer. Erlend Andre von Krogh har som en av 16 blitt valgt ut til å være Minihåndballgutt og maskot for herrelandslaget i håndball.

Minihåndballgutta er et samarbeidsprosjekt mellom Gjensidige og Norges Håndballforbund. 750 gutter søkte om å få bli Minihåndballgutt i 2018. 


Erlend og Minihåndballgutta var i desember i Oslo på landslagsuttak, hvor de presenterte laget til EM og fikk møte landslagssjef Christian Berge, Joakim Hykkerud og Espen Lie Hansen. Gjennom året får de også være med på en spillersamling og en landskamp. Det største er likevel at Kent Robin Tønnesen i løpet av 2018 kommer til Nannestad for å trene Erlend og hans lagkamerater. 

- Herrehåndballen er i siget, og interessen øker med drahjelp av de gode prestasjonene til Håndballgutta våre. Bakgrunnen for prosjektet er at vi nettopp ønsker å øke oppmerksomheten om guttehåndballen og støtte opp om rekrutteringen, sier Stian Grøstad som er sponsorsjef i Gjensidige. 

Uttaket av Minihåndballgutter er basert på søknad, ikke håndballferdigheter. Dette gir muligheten, ikke bare til de som er best på banen, men til alle håndballinteresserte gutter. Fra i fjor var det en økning på hele 40% av håndballinteresserte gutter som ønsket å bli en av Minihåndballgutta.

Gjensidige har vært hovedsponsor av Håndballjentene i mer enn 25 år, og har siden 2016 også vært sponsor av Håndballgutta. Noen av de viktigste breddeaktivitetene knyttet opp mot sponsoravtalen med Norges Håndballforbund er prosjektene Minihåndballjentene og Minihåndballgutta. 
Ung i Nannestad

Postet av Håndball (gruppe) den 11. Jan 2018

Nannestad IL Håndball inviterer til foredrag om ungdom og rus.

UNGDOMMENS FLUKT - FORELDRENES FRYKT

Valg

Konsekvenser

Erfaringer

Dette er et foredrag der alle ungdommer fra 12 år i Nannestad er velkommen!

NANNESTADHALLEN TORSDAG 25/1 kl. 18:00

Foredragsholder er:

Thomas Kahn - Fengselsbetjent Ullersmo

Insatt på Ullersmo


Til Foreldre: 

Fra kl. 20:00 samme kveld holder Thomas et informasjonsmøte som går på råd, veiledning, holdninger og tegn/symptomer.

Velkommen!