Erlend (G11) har sin egen spiller i «EM-troppen»

Postet av Håndball (gruppe) den 12. Jan 2018

Erlend Andre von Krogh er maskot for Håndballgutta og følger med på sin egen mentor Kent Robin Tønnesen under EM i Kroatia.

Hjemme på Nannestad sitter en ekstra spent gutt under EM i håndball for herrer. Erlend Andre von Krogh har som en av 16 blitt valgt ut til å være Minihåndballgutt og maskot for herrelandslaget i håndball.

Minihåndballgutta er et samarbeidsprosjekt mellom Gjensidige og Norges Håndballforbund. 750 gutter søkte om å få bli Minihåndballgutt i 2018. 


Erlend og Minihåndballgutta var i desember i Oslo på landslagsuttak, hvor de presenterte laget til EM og fikk møte landslagssjef Christian Berge, Joakim Hykkerud og Espen Lie Hansen. Gjennom året får de også være med på en spillersamling og en landskamp. Det største er likevel at Kent Robin Tønnesen i løpet av 2018 kommer til Nannestad for å trene Erlend og hans lagkamerater. 

- Herrehåndballen er i siget, og interessen øker med drahjelp av de gode prestasjonene til Håndballgutta våre. Bakgrunnen for prosjektet er at vi nettopp ønsker å øke oppmerksomheten om guttehåndballen og støtte opp om rekrutteringen, sier Stian Grøstad som er sponsorsjef i Gjensidige. 

Uttaket av Minihåndballgutter er basert på søknad, ikke håndballferdigheter. Dette gir muligheten, ikke bare til de som er best på banen, men til alle håndballinteresserte gutter. Fra i fjor var det en økning på hele 40% av håndballinteresserte gutter som ønsket å bli en av Minihåndballgutta.

Gjensidige har vært hovedsponsor av Håndballjentene i mer enn 25 år, og har siden 2016 også vært sponsor av Håndballgutta. Noen av de viktigste breddeaktivitetene knyttet opp mot sponsoravtalen med Norges Håndballforbund er prosjektene Minihåndballjentene og Minihåndballgutta. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.