Kamilla har sin egen spiller i «EM-troppen»

Postet av Håndball (gruppe) den 4. Des 2018


Kamilla Helland er maskot for Håndballjentene og følger med på sin egen mentor, landslagskaptein Stine Bredal Oftedal, under EM i Frankrike. Hjemme i Nannestad sitter en ekstra spent jente under håndball-EM. Kamilla har som en av 16 blitt valgt ut til å være Minihåndballjente og maskot for det norske damelandslaget i håndball. 

Minihåndballjentene er et samarbeidsprosjekt mellom Gjensidige og Norges Håndballforbund. Hele 1700 jenter søkte om å få bli en av Minihåndballjentene i år.  

I november var Kamilla og Minihåndballjentene i Oslo på landslagsuttak, hvor de presenterte EM-laget og fikk møte blant annet landslagssjef Thorir Hergeirsson og strekspiller Heidi Løke. Gjennom året får de også være med på en spillersamling og en landskamp. Det største er likevel at Stine Bredal Oftedal i løpet av 2019 kommer til Nannestad for å trene Kamilla og hennes lagvenninner.   

- Bakgrunnen for prosjektet er at vi ønsker å øke oppmerksomheten om breddehåndballen og støtte opp om rekrutteringen, sier Stian Grøstad som er sponsorsjef i Gjensidige. 

Uttaket av Minihåndballjentene er basert på søknad, ikke håndballferdigheter. Dette gir muligheten, ikke bare til de som er best på banen, men til alle håndballinteresserte jenter.

Gjensidige har vært hovedsponsor av Håndballjentene i mer enn 25 år. En av de viktigste breddeaktivitetene knyttet opp mot sponsoravtalen med Norges Håndballforbund er prosjektet Minihåndballjentene. 

NANNESTAD IL HÅNDBALL GRATULERER!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.